pregnancy-down1

Cursus

Met praktische oefeningen ontspannen je bevalling tegemoet gaan.

Wat kun je verwachten bij de lessen?

Vind jij het lastig om een keuze te maken over de soort cursus die bij jou past? Bij mij heeft iedere les een ander onderwerp met betrekking tot de zwangerschap, maar zij zijn altijd gecombineerd met rustige yoga bewegingen, een stukje theorie zodat je ook meer kennis krijgt over de veranderingen van je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling.
Het is een volwaardige zwangerschapscursus die je kunt doen of je nu voor het eerst of de vierde keer zwanger bent. Ademhalingstechnieken om te ontspannen en mindfulness om in rust te genieten dat jij moeder wordt. En dat is het allemaal waard om in contact te komen met jezelf en je kindje.


Wat is het verschil met de lessen van Karanjer en zwangerschapsyoga?

Bij zwangerschapsyoga ligt de nadruk op de yogahoudingen doen, fit te blijven en te ontspannen. Mijn lessen zijn gericht op je zwangerschap en we oefenen gericht op wat je in de bevalling kunt toepassen. Hoe je om kunt gaan met pijn of als je angst voelt. Oefeningen en bewegingen om juist de bevalling te stimuleren. Hoe blijf je uit je hoofd en ontspan je als het lastig is. Wat doe je als je in een weeënstorm terecht komt of juist als de weeën weggevallen zijn. Tips wat je kunt doen bij een ingeleide bevalling. Hoe voorkom je dat je jezelf verliest. Ik geloof dat je op je lichaam mag vertrouwen. Instinctief weet je lichaam de weg tijdens een zwangerschap en geboorteproces.
Daarnaast bied ik een gehele mindfulness cursus aan in mijn lessen en heb ik mooie hypnobirthing oefeningen aan de cursus toegevoegd. Vanaf het moment dat je binnenstapt voor een fijne les begint de tijd die jij jezelf gunt om erna voldaan en ontspannen de les af te sluiten

Voordat de les van start gaat is er tijd voor persoonlijke aandacht en drinken we een kopje
thee. Je bent vrij om vragen te stellen. Als je het fijn vindt reik ik je tips aan, maar bovenal is
er aandacht voor jouw verhaal en jouw zwangerschap.

 

Kom jij opbloeien?